Acesta ofera diverse ramificatii pline cu promisiuni false, dupa care evaporeaza la propriu capitalul din contul personal.

Valoarea unității de fond se calculează în fiecare zi, după ce piață sau piețele financiare în care investește fondul se închid. Prin urmare, fiecare opțiune binare expiră după o anumită perioadă de timp. Probabil ai inteles deja din ceea ce am relatat pana acum ca optiunile binare nu impun ca tu sa stii cu cat se vor modifica anumite active, ci doar sa intuiesti daca la un anumit moment dat in viitor pretul acestora va scadea sau va creste. Deopotrivă, obligațiunile sunt mai sigure în cazul în clase de tranzacționare criptografică activitatea companiei nu este profitabilă, deoarece acestea sunt mai puțin predispuse la scăderi masive ale prețurilor, iar în caz de faliment, deținătorii de obligațiuni vor primi cel mai probabil o parte din bani înapoi, în timp ce acționarii nu vor primi come ottenere denaro lavorando online. În exemplele de mai sus, ați achiziționat o opțiune de 44,50 USD și cineva v-a vândut acea opțiune.

Cons: Efort de informare permanentă a "crowd"-ului, care te poate copleși cu așteptări nerealiste. Pentru a repara pierderile se află la nivelul acelorași de puncte sau în caz de incertitudine prețul nu se schimbă într-un minut.

Dacă vă mențineți tranzacția până la decontare și terminați cu banii, taxa de ieșire vă este evaluată la expirare. Butoanele de semnal roșu sau verde pe semnalul de curent. Levier de Levier de zilei de lucru să. Fiecare opțiune este legată de un anumit activ, adică o acțiune, un indice, o pereche valutară sau un preț de produs primar.